martes, 25 de septiembre de 2012

Webquest


Aquest vídeo presenta l'activitat realitzada a l'escola Gras i Soles d'Esplugues de  Llobregat, en la qual per treballar l'any internacional de l'astronomia han creat les Webquest

Edu3.cat



Es una unitat didàctica  de recerca guiada, que planteja als alumnes una feina o resolució d'un problema interessant i motivador, i amb un treball col.lectiu basat principalment en recursos d'Internet, es a dir, una activitat de recerca guiada en la xarxa.
Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual.

Es objectius són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat.

Una de les parts més importants és que els alumnes construeixin el seu propi coneixement a partir de coneixements propis previs.




Qui sóc?




Em dic Esther Mansilla Martinez,tinc 21 anys vaig néixer l’any 1991, sóc de Barcelona per ser més concreta de l’Hospitalet del Llobregat.

 Sóc  estudiant de primer curs d’educació Infantil   a d’Universitat Blanquerna, encara que aquest no és el meu primer contacte amb la primera infància, anteriorment vaig realitzar un cicle superior d’aquest mateix àmbit, es a dir, Educació Infantil.

Em defineixo como una persona treballadora, que encara que em costi no tiro la tovallola, amable, simpàtica, i amiga de les meves amigues.
També tinc els meus defectes ja que soc una mica orgullósa i m’agrada que la feina estigui amb tot tipus de detalls.

El fet d’aquesta creació és per  donar a conèixer  com a estudiant tot allò que m’interessa, espero que m’hagueu conegut una mica més i que us agradi el meu bloc.