domingo, 6 de enero de 2013

Comunicació audiovisual i/o digital


En aquesta classe de COED, vam poder observar les noves tecnologies i les repercussions que aquestes tenen en les nostres vides.

És pot associar aquesta entrada als mitjans de comunicació, els mitjans de informació i els documents. Per a la comunicació audiovisual i/o digital hem de tenir en compte:
- El procés d'escolta
- Es transmeten molts sentiments, per aquest motiu hem d'estar més atents.
- El missatge és molt més complex.
Per el motiu anterior poder parlar del publicitat subliminar, es a dir, aquella informació que ens fa comprar creient que és millor, per aquest motiu no ens podem deixar enganyar.

Desprès vam veure un vídeo d'un home anomenat Guillermo Orozco, que fa una critica a les claus educatives dels mitjans audiovisuals.


Edu3.cat


 Desprès d'observar aquest vídeo vam poder dir que, en l’hàbit educatiu trobem tres actors principals: la família, l'escola, els mitjans de comunicació.

Hem de tenir en conte que les famílies passen moltes hores fora de casa i que en aquest moment els nens passen moltes hores davant de la televisió i per aquest motiu la televisió te un paper molt important a nivell educatiu en els infants.
Per poder introduir les noves tecnologies és necessari una alfabetització: que és al fet de saber dominar els programes i saber llegir més enllà.



Per finalitzar vam veure tres exemples de vídeo que intent fer canviar la nostra opinió o punt de vista per compra els seus productes.


  • Golf Volswaggen
  • Galerias moda
  • Colónia de la barbie
  • Seat (Oh Brother!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario