sábado, 5 de enero de 2013

El Bon Comunicador

En aquesta sessió de COED vam voler saber quin era el perfil d'un  Bon comnuicador o d'un comunicador eficaç.
I per poder arribar aquest perfil  vam iniciar la classe amb una pregunta: Que ha de tenir per nosaltres un perfil d'un bon comunicador o comunicadora?
En aquest moment vam fer una posada en comú dels diferents perfils, i les paraules que més es van repetir van ser:
- Tranquil·litat
- Saber actuar
- Gesticulació
- Fluïdesa
- Expressivitat
Ens vam donar conte que hi havia  moltes paraules per poder arriba a definir a un Bon comunicador, i també vam arribar a la conclusió que totes aquelles que característiques  no s'ensenyen sinó que hi ha molta tècnica al darrere.
Per aquest motiu nosaltres com a futures mestres hem de treballar aquestes tècniques per poder arribar a ser comunicadores eficaç, ja que haurem de transmetre davant dels nostres alumnes el millor  possible tots els nostres coneixements. I d'aquesta manera també haurem de parar davant del pares  i ens haurem de sentir segures de nosaltres mateixes, tranquil·les....

Per poder treballar aquest aspectes hem de llegir el llibre :"Com parlar bé en públic de Joana Rubio i Francesc Puigpelat"

En aquest llibre ens ajuda a millorar l'expressió oral, donant-nos pautes i unes tècniques senzilles i practiques que ens permet expressar-nos amb claredat, davant d'un públic nombrós i variat, amb la intenció de transmetre un missatge.


Per finalitzar us penjo un vídeo que vam visualitzar a classe sobre un  bon comunicadors anomenat: Ken Robinson.








No hay comentarios:

Publicar un comentario